Resultats Lactium 2013

blau del net

Foto: Ricard2009 Flickr

Publiquem avui els resultats del Lactium 2013, felicitem a tots els guanyadors,especialment a en Robert que amb el seu blau del Net s’enduu el premi al millor formatge català de l’any!

 

LLISTAT GUANYADORS 5È CONCURS LACTIUM 2013


Categoria Formatges Frescos

Lactium Or: Formatge fresc de cabra 
Lactium Plata: Mató de vaca 100 grams 
Lactium Bronze: Mató de vaca 2 Kg 
Els tres premis corresponen a la formatgeria Granja Armengol Dades de contacte Telèfon: 938862582 
Correu electrònic: granjaarmengol@granjaarmengol.com

Categoria Formatges Pasta tova vaca
Menció especial al formatge Gebrat d'Obaga
 Formatgeria Mas d'Eroles
 Dades de contacte
 Telèfon: 973354057 Correu electrònic: masderoles@gmail.com
 
Categoria Formatges Pasta tova cabra
 Lactium Or: Petit Cendrat de Mas Rovira
 Lactium Plata: Cuirol al Pebre
 Lactium Bronze: Petit Rodó de Mas Rovira

Dades de contacte
 Formatgeria Mas Rovira
 Telèfon: +34 626368333 Correu electrònic: info@formatgeriamasrovira.com
 Formatgeria Cuirols
 Telèfon: 938259010 Correu electrònic: jventuros@hotmail.com

Categoria Formatges Pasta tova ovella
 Lactium Or: Puit Blanc de Formatgeria Valette
 Lactium Plata: Panical Blanc de Formatgeria Taüll
 Lactium Bronze: Puit Rústic de Formatgeria Valette
 Dades de contacte
 Formatgeria Valette
 Telèfon: +34 608741269 Correu electrònic: formatgeria@valette.cat
 Formatgeria Taüll
 Telèfon: +34 677596093 Correu electrònic: ruben.farelo@petitsauc.com
Categoria Formatges Pasta dura vaca entre 7 i 60 dies de maduració
 Lactium Or: Don Crisanto de Queixeria Crisanto SAT
 Lactium Plata: Ros de Ratafia de Formatgeria Mas d'Eroles
 Lactium Bronze: Jersey Stratus de Formatgeria Finca de Uga
 Dades de contacte
 Queixeria Crisanto SAT
 Telèfon: 982525637 Correu electrònic: crisantosat@hotmail.com
 Finca de Uga
 Telèfon: 928 809 977 Correu electrònic: veterinario@gruporosa.com
 Mas d'Eroles (*veure pasta tova vaca)

Categoria Formatges Pasta dura cabra entre 7 i 60 dies de maduració
 Lactium Or: Formatge de cabra Betara de Formatges Betara
 Lactium Plata: Formatge Cabra Fines Herbes de Formatges Mas Garet
 Lactium Bronze: Queso semicurado Doñana de Quesos de Doñana
 Dades de contacte
 Formatges Betara
 Telèfon: 93 888 08 52 Correu electrònic: info@betara.cat
 Formatges Mas Garet
 Telèfon: 938125881 Correu electrònic: formatges@maselgaret.com
 Quesos Doñana
 Telèfon: 615585959 Correu electrònic: info@quesosdonana.es

Categoria Formatges Pasta dura ovella entre 7 i 60 dies de maduració
 Lactium Or: Pla d'Eroles de Formatgeria Mas d'Eroles
 Lactium Plata: Formatge Vall de Meranges (semicurat) de la Form. Vall de Meranges
 Lactium Bronze: Tierno de Guara de Quesos de Guara
 Dades de contacte
 Mas d'Eroles (*veure pasta tova vaca)
 Formatges de la Vall de Meranges
 Telèfon: 661431952 Correu electrònic: -
 Quesos de Guara
 Telèfon: 974318338 Correu electrònic: -
Categoria Formatges Pasta dura vaca amb més de 60 dies de maduració
 Lactium Or: Ermesenda d'Eroles de Formatgeria Mas d'Eroles
 Lactium Plata: Maó de 10 mesos de Formatgeria Hijos de Quintana
 Lactium Bronze: Madurat de Formatgeria Mogent
 Dades de contacte
 Mas d'Eroles (*veure pasta tova vaca)
 Formatgeria Hijos de Quintana
 Telèfon: 971 37 11 33 Correu electrònic: fquintana@infotelecom.es
 Formatgeria Mogent
 Telèfon: 93 846 00 24 Correu electrònic: mogent@mogent.com

Categoria Formatges Pasta dura cabra amb més de 60 dies de maduració
 Lactium Or: La Flor de Guara de Formatgeria Quesos de Guara
 Lactium Plata: Alegranza de Formatgeria Finca de Uga
 Lactium Bronze: El Garet Gran de Formatgeria Mas Garet
 Dades de contacte
 Quesos de Guara (*veure pasta dura ovella 7-60 dies maduració)
 Finca de Uga (*veure pasta dura vaca 7-60 dies maduració)
 Formatgeria Mas Garet (*veure pasta dura cabra 7-60 dies maduració)

Categoria Formatges Pasta dura ovella amb més de 60 dies de maduració
 Lactium Or: Queso Manchego Artesano de Formatgeria Pago de la Jaraba
 Lactium Plata: Pur du Brebis de Fromagerie du Pays d'Aramits
 Lactium Bronze: Idiazabal Gordoan de Formatgeria Felix Etxezarreta
 Menció Especial per la seva qualitat a: Idiazabal La Leze
 Dades de contacte
 Pago de la Jaraba
 Telèfon: 967138250 Correu electrònic: comercial@lajaraba.com
 Fromagerie du Pays d'Aramits
 Telèfon: +33 (0) 559346303 Correu electrònic: fromagerie.aramits@wanadoo.fr
 Formatgeria Felix Etxezarreta
 Telèfon: 945312211 Correu electrònic: gordoan@artzai-gazta.net
 Formatgeria La Leze
 Telèfon: 945304158 Correu electrònic: laleze@artzai-gazta.net(10) 

Categoria Formatges elaborats amb herbacol
 Menció especial al formatge Flor de la Dehesa
 Formatgeria Borfran SLL
 Dades de contacte
 Telèfon: 927290159 Correu electrònic: queseriaborfran@gmail.com

Categoria Formatges blaus
 Menció especial al formatge Blau del Nèt
 Formatges Camps
 Dades de contacte
 Telèfon: 606453017 Correu electrònic: formatgescamps@gmail.com

Categoria Iogurts Artesans
 Lactium Or: Iogurt Natural Casa Sibilló
 Lactium Plata: Iogurt Natural Germans Comas
 Lactium Bronze: Iogurt Natural La Reula
 Dades de contacte
 Casa Sibilló
 Telèfon: 630421973 Correu electrònic: ramroquet@hotmail.es
 Germans Comas
 Telèfon: 609563847 Correu electrònic: comasaumatellr@hotmail.com
 Formatgeria La Reula
 Telèfon: 616696656 Correu electrònic: lareula@lareula.cat

PREMIS ESPECIALS MILLOR FORMATGE CATALÀ DEL 2013
 Formatge Blau del Nèt de Formatges Camps

MILLOR IOGURT CATALÀ DEL 2013
 Iogurt Natural Casa Sibilló

Deixa un comentari